myTaste.se

Lchf Laxfilé med Senaps- och Dilltäcke

 
Har testat fram ett nytt fiskrecept, som jag bjuder på här.
Det färdiga resultatet, blev mycket uppskattat här hemma vid matbordet.
Jag använde laxfiléer, men det går lika bra med torskfiléer också.
Jag gjorde en grönsallad med fetaost till fisken.
 
 
Laxfilé med Senaps- och Dilltäcke
 
4 portioner lax- eller torskfiléer
3 dl cream fraiche
1,5 msk dijonsenap
1 dl hackad dill färsk, fryst eller torkad
salt och peppar
 
Börja med att sätta ugnen på 225 grader
Lägg fisken i en ugnssäker form
Blanda samman resten av ingreedienserna och lägg det över fisken, så att det täcker dem.
Sätt in i nedre delen av ugnen i ca. 20 minuter.
Höj till i mitten och låt stå i 10 minuter till.
Serveras med sallad eller blomkålsris eller kokt broccoli.