myTaste.se

Julrester

 
Har ni rester från julen, här kommer ett förslag på vad man kan använda prinskorven till.
Vi gjorde en frittata eller spansk bondomelett som det även kan kallas.
 
 
Julfrittata
 
10 prinskorvar
 
3 kalla potatisar
 
1 gul lök
 
1 röd paprika
 
3 soltorkade tomater
 
100 gram färsk spenat
 
salt o peppar
 
5 ägg
 
1 dl vatten
 
 
Sätt ugnen på grill.
 
Hacka och bryn lök, prinskorvarna, potatisen och paprikan, i en stekpanna.
 
Tillsätt soltorkade tomater, spenat och kryddor, krydda.
 
Vispa samman äggen och vattnet, häll det över röran, stek på låg värme tills att stanningen nästan har stelnat.
 
Linda in handtaget på stekpannan med en handduk och ställ pannan under grillen, men luckan öppen, på en plåt, tills att frittatan får färg även på ovansida.
 
Serveras men en grönsallad.
 

 
Som Maria Montazami säger, mums!!!!!
#1 - - Sofie / Mumsfillibaba:

Perfekt! Prinskorv är ju nästan bara gott till ju, påsk o midsommar. Men ligger några i frysen som jag får göra något av innan det. Tack för tipset!