Lchf Ädelostkräm till Ugnsstekta Kycklingben
Det blev sallad med vattenmelon och fetaost idag, men inte som huvudingrediens.
Det var ungsstekta kycklingben och en kräm gjord på ädelost, som fick ta största platsen idag.
Riktig sommarmat idag också, med andra ord.

Ugnsstekta kycklingben
ett helt gäng med kycklingben, räkna med ca. 3-4 per/pers
1 dl olja
2 msk balsamicovinäger
2 msk grillkrydda
Börja med att sätta ugnen på 250 grader
Blanda ihop marinaden, och lägg ner kycklingen i den.
Låt det ligga och marinera en stund.
Lägg benen på ett ugnsgaller, som man ställer ovanpå en vanlig plåt, klädd med bakplåtspapper.
Sätt in i mitten av ugnen, och låt dem stå där i ca.45 minuter.
Ädelostkräm
2 dl cream fraiche
100 gram ädelost
peppar och salt
Blanda allt till en kräm, och låt den stå i kylen en stund innan servering.