Lchf Stekt Kycklingfilé med Coleslaw
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår.
Nej det var inte här hos oss det brann, men utryckningen var hos grannen mitt i mot.
Lite obehagligt, men allt gick bra skönt nog.
Resultatet blev att inspirationen för att laga mat, försvann i röran.
Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag.
Men det gjorde inget, för det är gott:)

Coleslaw
1 liter vitkål i strimlor
1 stor röd paprika i bitar
2 dl cream fraiche
2 dl majonäs
1 dl bostongurka
salt och peppar
Blanda samman allt och låt stå i kylen en stund, innan servering.
Stekt Kycklingfilé
4 kycklingfiléer
1 dl olja
3 msk grillkrydda
Skär sneda skåror i kycklingfiléerna.
Blanda samman olja och grillkrydda till en marinad.
Lägg ner filéerna i marinaden, och låt de ligga i den en stund.
Hetta upp stekpannan, och lägg ner filéerna och häll över marinaden.
Stek på svag värme, tills att köttsaften är klar, när man skär i dem.
Gott!