Lchf Fylld Ugnsstekt Fläskfilé med Rostade Grönsaker och Parmesankräm
Det blir ett inlägg till idag.
Det blir söndagens middag, som kommer.
Gjorde fylld fläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm.
Lite rostade grönsaker till, som blev färdiga i ugnen samtidigt som köttet, perfekt!

Fylld ugnsstekt fläskfilé
1 fläskfilé
200 gram philadelphiaost
2 msk tomatpesto
1 dl hackad persilja
salt och peppar
Sätt ugnen på 175 grader
Skär fläskfilén på längden, så man kan rulla ihop den som en rulle sedan.
Blanda samman resen av ingredienserna, till en smet.
Bred smeten på den utrullade sidan av filéen, och rulla ihop köttet sedan.
Lätt rullen med snittet nedåt i en ugnssäker form.
Krydda lite på rullen.
Sätt in i nedre delen av ugnen i ca. 30 minuter.
Köttet ska i mitten vara 68-70 grader, när det är färdigt.
Låt köttet vila en lite stund innan det skärs upp.
Rostade grönsaker
1 röd paprika
1 röd lök
1 hg champinjoner
tomater
1 msk olivolja
salt och peppar
Sätt ugnen på 175 grader
Skär alla grönaker och lägg dem i en ugnssäker form
Ringla över oljan, salta och peppra
Sätt i i nedre delen av ugnen i ca. 30 minuter.
Parmesankräm
2 dl cream fraiche
2 dl riven parmesanost
Blanda samman och låt stå i kylen en stund innan servering.