Lchf Äggsallad med Currysmak
Måndag igen, och lite småkyligt i Skåne.
I helgen fick vi snö igen, visseligen har de mesta försvunnit, men det är råkallt ute.
Nu suktar man efter vårvärmen, vil får hålla tummarna, att den är på väg.
Idag blev middagen, kycklingklubbor med en äggsallad som jag smaksatte med curry.
Tillsammans med ett krispig isbergssallad och gurka blev salladen en fräscht tillbehör, till timjankryddade kycklingklubbor som jag hade tillagat i ugnen.

Äggsallad med currysmak
5 hårdkokta ägg
1 dm purjolök
1 röd paprika
1 dl cream fraiche
1 dl majonäs
1 msk curry
salt och peppar
1/2 dl persilja
Dela ägg, purjolök och paprika i mindre bitar.
Blanda samman resten av ingredienserna och blanda samman allt.
Låt salladen stå i kylen en liten stund innan servering.
Serveras med isbergssallad och gurka.