Citronpaj (Lchf)

Börja med att sätta ugnen på 200 grader
Blanda alla torra ingredienser i en matberedare, tillsätt smör och ägg samt vatten, tills att det bildar en fast massa.
Låt degen ligga kallt i ca 30 minuter
Smörj en pajform med höga kanter, jag brukar klippa till en botten av bakplåtspapper som jag lägger i.
Tryck ut degen i botten samt upp på kanterna.
Sätt in formen för att förgrädda pajdegen i ca. 7-8 minuter
Citronfyllning
2 dl kvark
200 gr Philadelphiaost
3 ägg + 3 äggulor
1 dl likör eller citronjuice
1 krm vaniljpulver
1 tsk stevia
Sänk ugnen till 175 grader
Blanda kvark, philadelphia, vaniljpulver och stevia i en bunke med en elvisp, till en jämn smet
Tillsätt likör eller juice, samt ett ägg i taget tills det är en jämn och fin smet
Häll ner smeten i det förgräddade pajskalet
Grädda mitt i ugnen ca. 20 minuter
Serveras med hallon och vispad grädde