Fylld ugnsstekt kycklingkorv
Korv i ugn, är väl alla barns favorit. Nu för tiden köper jag aldrig vanlig falukorv, utan har gått över till kycklingkorv, ett mycket fettsnålare alternativ. Barnen är också såld på denna korv, de tycker falukorv, känns mycket fetare att äta. Det bästa är att man kan fylla den med allt möjligt man har hemma i kylen. Till den ugnsstekta korven serverade jag quinoasallad med sesamfrö.
Fylld ugnsstekt kycklingkorv med quinoasallad med sesamfrö
Fylld ugnsstekt kycklingkorv
600 gram kycklingstekkorv
1 gul lök
1 squash
1 röd paprika
4 soltorkade tomater
2 mozzarella ostar
salt och peppar
♦
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär grönsakerna i mindre bitar.
Bryn dem i en stekpanna, salta och peppra.
Skär mozzarella ostarna i mindrer bitar-
Skär ett djupt snitt i korven och fyll med först osten sedan grönsaksröran-
Sätt in i ugnen och grädda i ca. 20 - 30 minuter.
♥
Quinoasallad med sesamfrö
1 broccoli
1 avokado
10 cocktail tomater
100 gram färsk bladspenat
1 dl sesamfrö
♦
Dela i mindre bitar och blanda samman allt till en sallad.
♥
Servera, Felix soltorkad tomatdressing, som sås.