Kycklinggryta i ugn
Dags för en uppdatering. Har börjar arbeta denna veckan och det har varit lite snålt med tiden, men nu kommer lite middagstips. Vi börjar med kycklinggryta i ugn, det blev tomma fat och kastruller, så den var uppskattad.
Kycklinggryta
4 kycklingfiléer
1 röd lök
1 burk kidneybönor
1 aubergin
2 gula paprikor
3 dl cremé fraiche
1 dl Felix soltorkad tomatdressing
1 mozzarella
salt o peppar
♦
Sätt ugnen på 225°.
Skär kycklingbitarna i mindre bitar, bryn dem i en stekpanna.
Lägg dem i en ugnsfastform.
Skär grönsakerna i mindre bitar och bryn även dem i en stekpanna.
Tillsätt bönorna cremé fraiche, dressing och salt och peppar, låt små koka i 5 minuter.
Häll grönsaksblandningen över kycklingbitarna.
Dela mozzarellan i mindre bitar och fördela dem över grönsakerna och kycklingen.
Gratinera i ca 30 minuter eller tills att osten smält och är lätt gyllene.
♥
Serveras med quinoa och grönsaker.
Nu har jag gjort denna rätt två gånger och den har gjort succé hos hela familjen!!
Tack!